رونالدو : پرز از فروش من پشیمان شده بود ولی من به یوونتوس قول داده بودم
![]() |
کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی که اکنون در النصر عربستان بازی میکند، در مصاحبهای درباره دوران حضورش در رئال مادرید و انتقالش به یوونتوس صحبت کرد.
با اشاره به جداییاش از مادرید در سال 2018، رونالدو فاش کرد که فلورنتینو پرز، رئیس باشگاه، ابتدا با انتقال او موافقت کرده بود، اما سپس تصمیم خود را تغییر داد و خواستار ادامه حضور او شد.
به فلورنتینو گفتم که میخواهم بروم، او پذیرفت. اما چند روز بعد، نظرش عوض شد و خواست که بمانم. با این حال، دیگر راه برگشتی نبود، چون به یوونتوس قول داده بودم.
رونالدو همچنین از فضای پرشور بازی در نیوکمپ مقابل بارسلونا، دوران موفقیتآمیزش زیر نظر کارلو آنچلوتی و علاقه قلبیاش به اسپانیا و رئال مادرید سخن گفت، اما تأکید کرد که تصمیمش برای پیوستن به یوونتوس قطعی بوده و به قولش پایبند مانده است.










